سیاسی

موج جدید حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان

در حالی که تفاهم میان امریکا و ایران برای پایان دادن به درگیری‌ها در تمامی جبهه‌ها از جمله لبنان روز گذشته امضا شد، ارتش رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن این تفاهم نامه، به تجاوزات خود علیه خاک لبنان و نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد.

میدل ایست نیوز: رسانه‌های لبنانی اعلام کردند: توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی شهرک «صریفا» در جنوب لبنان را هدف حملات خود قرار داد و هم‌زمان، یک فروند پهپاد نیز به شهرک «تول» در جنوب این کشور حمله کرد.

به گزارش النشره، جنگنده‌های ارتش اسرائیل بلندی‌های «ابو راشد» در منطقه بقاع غربی را بمباران کردند و یک پهپاد اسرائیلی نیز، یک دستگاه موتورسیکلت را در جاده «العباسیه» (تقاطع الحمادیه) هدف قرار داد.

منابع خبری همچنین اعلام کردند: ارتش اسرائیل جنایات جدیدی را نیز علیه شهروندان لبنانی در روستاهای منطقه نبطیه مرتکب شد.

بر اساس این گزارش، جنگنده‌های اسرائیلی منازل مسکونی و پرجمعیت را در شهرهای «کفرصیر»، «حاروف» و «الشرقیه» بمباران کردند که این حملات به شهادت و مجروح شدن تعدادی از غیرنظامیان منجر شد.

علاوه بر این، موج دیگری از حملات هوایی، خود شهر النبطیه و شهرک‌های «الدویر»، «جبشیت»، «تبنا» و «کفردجال» را هدف قرار داد.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا