سیاسی
وزیر امور خارجه پاکستان: گفتوگوهای ایران و امریکا انجام خواهد شد
«محمد اسحاق دار» وزیر خارجه لبنان تصریح کرد: دلیل آغاز نشدن مذاکرات سوئیس، مشغول بودن برخی مقامات ایرانی به مراسم و آیینهای ماه محرم است.

میدل ایست نیوز: وزیر امور خارجه پاکستان با تأکید بر اینکه هیچ مانعی برای آغاز مذاکرات سوئیس وجود ندارد، علت تعویق آن را مشغله مقامات ایرانی در مراسم ماه محرم دانست .
به گزارش«LBC»، محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان در پی تعلیق مذاکرات امروز ایران و امریکا که قرار بود در سوئیس برگزار شود، تصریح کرد: علت آغاز نشدن مذاکرات سوئیس، مشغله مقامات ایرانی و حضور آنها در مراسم سوگواری ماه محرم است.
وی افزود: هیچ مانعی بر سر راه شروع این مذاکرات وجود ندارد و این گفتوگوها باید ظرف مهلت ۶۰ روزه تعیینشده به سرانجام برسد.
گفتنی است برخی منابع دیپلماتیک لغو ناگهانی این نشست را به تنشهای میدانی و حملات اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان مرتبط میدانند.



