اجتماعیسیاسی

۶ شهید و ۲۷ مجروح در غزه طی ۲۴ ساعت گذشته

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۶ شهید و ۲۷ مجروح به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شدند.

میدل ایست نیوز: وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز سه شنبه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته، پیکر ۶ شهید به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شده است که شامل ۵ شهید جدید و یک شهید است که بر اثر جراحات پیشین به شهادت رسیده است.

به گزارش شبکه خبری قدس، بر اساس این گزارش، طی همین مدت ۲۷ مجروح نیز به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شدند.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اشاره کرد که از زمان اجرای آتش‌بس در ۱۱ اکتبر ۲۰۲۵ تاکنون، ۱۵۹۹ فلسطینی به شهادت رسیده و ۵۷۷۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

همچنین در این مدت پیکر ۸۴۷ شهید از زیر آوار و مناطق مختلف نوار غزه خارج شده است.

بر اساس بیانیه وزارت بهداشت فلسطین در غزه، از آغاز جنگ، شمار شهدای نوار غزه به ۷۴ هزار و ۶۱۵ نفر و شمار مجروحان به ۱۷۵ هزار و ۸۹۹ نفر رسیده است.

منبع
شبکه خبری قدس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + بیست =

دکمه بازگشت به بالا