خبر اولسیاسی

محسن رضایی: پاسخ امریکا به حقوق و مطالبات ایران قانع‌کننده نبود

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در پیامی نوشت: پاسخ امریکا به حقوق و مطالبات ایران قانع‌کننده نبود و آن‌ها باید کامل و صریح هفت شرط ایران را پاسخ داده و به آن عمل کنند.

میدل ایست نیوز: محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در حساب کاربری خود در ایکس پیامی درباره پاسخ امریکا منتشر کرده است.

به گزارش صداوسیمای ایران، رضایی نوشت: پاسخ امریکا به حقوق و مطالبات ایران قانع‌کننده نبود.

وی افزود: آن‌ها باید کامل و صریح هفت شرط ایران را پاسخ داده و به آن عمل کنند.

رضایی تاکید کرد: تنها در این صورت تنگه هرمز باز خواهد شد.

پیشتر ماجد الانصاری سخنگوی وزارت خارجه قطر با اشاره به اینکه تلاش‌ها برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها میان ایران و امریکا ادامه دارد، تأکید کرد: دو طرف ایرانی و امریکایی پایبندی خود را به مسیر مذاکرات نشان می‌دهند.

الانصاری افزود: واشنگتن و تهران در حال بررسی پیشنهادهایی هستند که در قالب طرح‌هایی برای فراهم کردن زمینه دستیابی به توافق میان دو طرف ارائه شده است.

الانصاری تصریح کرد: میان رهبران کشورهای منطقه برای دستیابی به راه‌حلی برای بحران و جلوگیری از پیامدهای فاجعه‌بار تشدید تنش، هماهنگی بسیار بالایی وجود دارد.

سخنگوی وزارت خارجه ایران بیان کرد: ما برای پایان دادن به بحران کنونی، از نزدیک با شرکای خود در منطقه و جامعه بین‌المللی همکاری می‌کنیم.

بیشتر بخوانید:

قطر: ایران و امریکا پایبندی خود را به مسیر مذاکرات نشان می‌دهند

منبع
صداوسیمای ایران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 9 =

دکمه بازگشت به بالا