سیاسی

سپاه ایران یک نفتکش را در تنگه هرمز متوقف کرد

فرمانده نیروی دریایی سپاه ایران اعلام کرد: نفتکش ترند مورد اصابت قرار گرفت و پس از بروز حریق متوقف شد.

میدل ایست نیوز: فرمانده نیروی دریایی سپاه ایران امروز جمعه اعلام کرد: نفتکش ترند مورد اصابت قرار گرفت و پس از بروز حریق متوقف شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار علی عظمایی فرمانده نیروی دریایی سپاه ایران بامداد جمعه در اطلاعیه‌ای تاکید کرد: عبورغیر قانونی از تنگه هرمز جز نابودی شناور متخلف نتیجه‌ای نخواهد داشت.

در اطلاعیه نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران آمده است:

بسم الله قاصم الجبارین

ملت عظیم الشأن ایران اسلامی،
همزمان با عبور حماسه حضور شما در میدان از 200 شب متوالی، رزمندگان شجاع اسلام و دریادلان نیروی دریایی سپاه کماکان قدرتمندانه، کنترل آبراه حیاتی تنگه هرمز را در اختیار دارند و به هیچ متجاوزی اجازه تردد از آنرا نمی دهند.

شب گذشته نفتکش متخلف ترند با پرچم کشور توگو، با تحریک و فریب ارتش کودک‌کش آمریکا قصد عبور غیرقانونی از تنگه هرمز را داشت که مورد اصابت قرار گرفت و پس از بروز حریق در آن متوقف شد.

نیروی دریایی سپاه بار دیگر اخطار می‌دهد که عبور غیر قانونی از تنگه هرمز جز نابودی شناور متخلف نتیجه‌ای نخواهد داشت.

منبع
تسنیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + هجده =

دکمه بازگشت به بالا