سیاسی

تاکید الزیدی بر نیاز به تصویب قانون الحشد الشعبی

نخست وزیر عراق با تاکید بر نیاز به ایجاد یک تحول اساسی در قوانین و مقررات کشور، اشاره کرد که پرونده‌ها و طرح‌های قانونی متعددی وجود دارند که نیازمند تصویب هستند از جمله قانون الحشد الشعبی، قانون صندوق توسعه و مجموعه دیگری از طرح‌های قانونی.

میدل ایست نیوز: علی الزیدی نخست وزیر عراق، امروز چهارشنبه با ریبوار هادی عبدالرحمن، رئیس کمیسیون حقوقی پارلمان و اعضای این کمیسیون استقبال کرد.

بر اساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، در این دیدار، شماری از پرونده‌ها و طرح‌های قانونی مرتبط با فعالیت دو قوه مجریه و مقننه بررسی و بر اهمیت تقویت همکاری و هماهنگی میان آنها در راستای تسریع در تصویب قوانین مرتبط با منافع شهروندان و حمایت از عملکرد نهادهای دولتی تاکید شد.

الزیدی بر ضرورت توسعه نظام قانون گذاری متناسب با نیازهای توسعه‌ای کشور، تحریک و تقویت اقتصاد، تحکیم حاکمیت قانون و تقویت نهادهای دولتی تاکید و به ضرورت پیگیری پرونده‌ها و مسائل ملی از مسیرهای قانونی و قانون اساسی شد.

الزیدی همچنین بر نیاز به ایجاد یک تحول اساسی در قوانین و مقررات کشور تاکید و اشاره کرد که پرونده‌ها و طرح‌های قانونی متعددی وجود دارند که نیازمند تصویب هستند از جمله قانون الحشد الشعبی، قانون صندوق توسعه و مجموعه دیگری از طرح‌های قانونی.

رئیس و اعضای کمیسیون حقوقی پارلمان نیز بر حمایت خود از اقدامات اصلاحاتی دولت در حوزه حقوقی، مبارزه با فساد، اجرای برنامه دولت و پیشبرد سیاست‌های اقتصادی و توسعه‌ای تاکید و بر تداوم روند قانون گذاری در راستای تامین منافع شهروندان و تقویت ثبات و توسعه کشور تاکید کردند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

دکمه بازگشت به بالا