سیاسی

لیبرمن خواستار تمرکز بر سرنگونی نتانیاهو شد

رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» گفت مخالفان دولت نتانیاهو به جای رقابت بر سر نخست وزیری باید بر سرنگونی دولت کنونی متمرکز شوند.

میدل ایست نیوز: آویگدور لیبرمن، رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» از رهبران احزاب مخالف دولت نتانیاهو خواست به جای درگیر شدن در بحث‌های داخلی درباره این که چه کسی نخست وزیر دولت آینده خواهد شد، تمام تمرکز خود را بر سرنگونی دولت بنیامین نتانیاهو بگذارند.

به گزارش روسیا الیوم، لیبرمن گفت همه نیروهای مخالف باید بر یک هدف روشن متمرکز شوند، یعنی پایان دادن به عمر ائتلاف حاکم که آن را «ائتلاف فراریان از خدمت سربازی» و «دولت مسئول فاجعه هفتم اکتبر» توصیف کرد.

به گفته لیبرمن، پرداختن به این موضوع که چه کسی باید نخست وزیر آینده باشد، تنها انحراف از مأموریت اصلی است. وی همچنین مدعی شد که گادی آیزنکوت با مطرح کردن بلندپروازی شخصی و شایستگی خود برای تصدی نخست وزیری، موضع انتقادی‌اش را تضعیف کرده است.

لیبرمن، آیزنکوت را متهم کرد که در دام سیاسی نتانیاهو افتاده است. به گفته او، نخست‌وزیر اسرائیل تلاش می‌کند مخالفان را درگیر بحث‌های حاشیه‌ای درباره ترکیب و اولویت‌های ائتلاف آینده کند، تا توجه آنان از مسائل اساسی و مطالبات شهروندان منحرف شود. او هشدار داد که ادامه این روند، احزاب مخالف را به ابزاری تبلیغاتی تبدیل می‌کند که به طور غیرمستقیم در خدمت حزب لیکود قرار می‌گیرند.

رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» همچنین اظهار داشت که دیگر نمی‌تواند از حزب لیکود حمایت کند، زیرا به اعتقاد او این حزب به تشکلی تبدیل شده که بیش از هر چیز در خدمت منافع محدود احزاب و جریان‌های حریدی است. وی افزود، قصد ندارد در چارچوب حزبی فعالیت کند که به گفته او، از یک حزب فراگیر ملی به یک حزب محدود و فاقد دیدگاه ملی تبدیل شده است.

لیبرمن پیوستن فهرست متحد عربی به ائتلاف مخالفان را قاطعانه رد کرد و گفت پس از رویدادهای هفتم اکتبر، این حزب دیگر نمی‌تواند چه از داخل و چه از بیرون، شریک یک ائتلاف حکومتی باشد.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

دکمه بازگشت به بالا