خبر اولسیاسی

انصارالله شایعات مربوط به دریافت عوارض از کشتی‌ها در باب المندب را تکذیب کرد

جنبش انصارالله یمن با تکذیب شایعات مربوط به دریافت عوارض از کشتی‌ها، اعلام کرد تردد در تنگه باب‌المندب برای تمام شناورهای بین‌المللی آزاد و امن است، اما عبور کشتی‌های وابسته به عربستان سعودی همچنان ممنوع خواهد بود.

میدل ایست نیوز: یکی از اعضای دفتر سیاسی انصارالله تأکید کرد: تنگه باب‌المندب برای کشتیرانی بین‌المللی کاملاً امن است، اما عبور و مرور کشتی‌های سعودی تا زمان رفع کامل محاصره یمن و احترام به حاکمیت این کشور همچنان ممنوع باقی می‌ماند.

به گزارش النشره، حزام الاسد، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، در پاسخ به اخبار منتشر شده درباره تصمیم این جنبش برای دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه باب‌المندب، بیانیه‌ای صادر کرد.

وی در این بیانیه تصریح کرد: تنگه باب‌المندب برای رفت‌وآمد بین‌المللی در امنیت و آرامش کامل باز است و تنها کشتی‌های متعلق به عربستان سعودی از این قاعده مستثنی هستند.

الاحمد تاکید کرد: کشتیرانی عربستان تا زمان رفع محاصره یمن، بازگرداندن حقوق قانونی مردم این کشور، پایبندی به احترام به حاکمیت یمن و عدم مداخله در امور داخلی آن، همچنان ممنوع خواهد بود.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا