اقتصادی

صادرات 73.7 هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر ایران به عراق و 3 کشور دیگر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر در استان خوزستان در جنوب غرب ایران گفت که طی سال گذشته(شمسی) ۷۳ هزار و ۷۰۵ تن محصولات کشاورزی از بندر خرمشهر و مرز زمینی شلمچه به خارج از ایران صادر شد.

میدل ایست نیوز: حسن دشتی‌نژاد، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر در استان خوزستان در جنوب غرب ایران گفت: سال گذشته(شمسی) ۷۳ هزار و ۷۰۵ تن محصولات کشاورزی تحت نظارت کارشناسان قرنطینه نباتی از بندر خرمشهر و مرز زمینی شلمچه به خارج کشور صادر شده است.

به گزارش ایلنا، وی امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: این محصولات توسط کارشناسان قرنطینه و تعیین ماهیت مورد بررسی دقیق قرار گرفته و پس از تایید نبود آفات و بیماری‌ها و تعیین دقیق ماهیت مطابق با اظهارنامه و صدور ۵۲۰ گواهی بهداشت، برای این مقدار به کشورهای هدف صادر شد.

او افزود: انواع صیفی‌جات، میوه، خرما، خشکبار سبزیجات، کاه و حبوبات از جمله محصولاتی هستند که از خرمشهر در سال گذشته جاری به کشورهای عراق، کویت، چین و روسیه صادر شده‌اند.

دشتی‌نژاد ادامه داد: نظارت بهداشت محصولات کشاورزی در مبدا، تاکید بر اهمیت رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفیت محصولات در فرآیند صادرات است که نقشی اساسی در حفظ اعتبار تجاری ایران در بازارهای بین‌المللی ایفا می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: همچنین بیش از یک‌هزار تن محصولات کشاورزی از سایر کشورهای همسایه از طریق بندر خرمشهر وارد کشور شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا