خبر اولسیاسی

در گفت وگوی تلفنی با ترامپ مطرح شد؛
پوتین: تمدید آتش بس با ایران، درست بود/عملیات زمینی امریکا علیه ایران بسیار خطرناک است

رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس جمهور امریکا با اشاره به اینکه تصمیم او برای تمدید آتش بس با ایران درست بود، عملیات زمینی امریکا علیه ایران را امری بسیار خطرناک توصیف کرد.

میدل ایست نیوز: یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه، اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور این کشور، و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، گفت‌وگویی تلفنی به مدت بیش از یک ساعت و نیم داشته‌اند که صریح و عمل‌گرایانه بود.

به گزارش روسیا الیوم، دستیار رئیس‌جمهور روسیه همچنین اشاره کرد که پوتین در جریان این تماس، حمایت کامل خود را از ترامپ در پی سوءقصد اخیر به جان او ابراز کرده است. به گفته اوشاکوف، پوتین این جنایت را به‌شدت محکوم کرد و حمایت خود را در این زمینه به رئیس‌جمهور امریکا اعلام داشت.

اوشاکوف توضیح داد که این گفت‌وگوی تلفنی به بررسی پرونده‌های حساس بین‌المللی، به‌ویژه تحولات مربوط به درگیری در خاورمیانه، اختصاص داشته است.

وی افزود که رئیس‌جمهور روسیه تصمیم ترامپ برای تمدید آتش‌بس در قبال ایران را تصمیمی درست ارزیابی و تأکید کرد که مسکو گزینه عملیات زمینی امریکا علیه ایران را اقدامی خطرناک می‌داند.

پوتین تصریح کرد که که روسیه به تماس‌های فعال خود با ایران، کشورهای حوزه خلیج فارس، اسرائیل و ایالات متحده ادامه خواهد داد.

در خصوص بحران اوکراین، ترامپ اعلام کرد که توافقی که به این درگیری پایان خواهد داد، نزدیک است. در مقابل، پوتین به ترامپ اطلاع داد که نیروهای روسی ابتکار عمل را در دست دارند و در حال اعمال فشار بر مواضع دشمن هستند.

دو طرف همچنین ارزیابی‌های مشابهی از رفتار دولت اوکراین به رهبری ولادیمیر زلنسکی ارائه کردند و آن را در راستای طولانی‌تر شدن درگیری دانستند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − دو =

دکمه بازگشت به بالا