
میدل ایست نیوز: «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیری عراق امروز سه شنبه دستور داد که کادر دستگاه های امنیتی و نظامی عراق حق حضور در مصاحبه های رسانه ای بدون کسب مجوز از وی را ندارند.
سندی از منشی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق منتشر شده است که در آن آمده است: برابر دستور نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح در تاریخ 8 نوامبر که در آن ذکر شده که حضور همه کاردهای دستگاه های امنیتی و نظامی در مصاحبه های رسانه و اظهارنظر در رسانه ها به انواع مختلف آن که به امنیت ملی عراق آسیب می زند به جز در مواردی که به صورت رسمی کسب مجوز شده است ممنوع می باشد، تاکید می کنیم.
پیش از این رسانه های عراق به نقل از منابع آگاه خبر دادند که «مصطفی الکاظمی»، فعالیت «هشام داوود»، مشاورش را به تعلیق درآورده است.
این منابع افزوده اند که الکاظمی همچنین دستور تحقیقات درباره اظهارات این مشاورش را صادر کرده است.
روز گذشته هشام داود در مصاحبه ای با تلویزیون بی بی سی درباره نقش سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهاراتی مطرح کرده بود.




