عراق خواستار کمک صلیب سرخ برای تعیین تکلیف کودکان و همسران تروریست های داعش شد
وزیر امور خارجه عراق در دیدار با رئیس کمیته صلیب سرخ جهانی خواستار همکاری این کمیته با عراق در تعیین تکلیف فرزندان تروریستهای داعش شد.

میدل ایست نیوز: «فؤاد حسین»، وزیر امور خارجه عراق، در دیدار با «پیتر موریر»، رئیس کمیته صلیب سرخ جهانی خواستار همکاری این کمیته با عراق در تعیین تکلیف فرزندان تروریستهای داعش شد.
براساس بیانیه رسمی وزارت خارجه عراق، حسین در این دیدار که در حاشیه سفر وی به بحرین برای شرکت در کنفرانس گفتوگوی منامه انجام شد تلاشهای دولت برای ارائه خدمات به آوارگان و کاهش مشکلات آنان و روند بسته شدن بسیاری از اردوگاههای آوارگان را بررسی کرد.
او خواستار نقش فعال کمیته صلیب سرخ در پیگیری وضعیت انسانی آوارگان و کمک به آنان و نیز کمک به دولت عراق در پیگیری و تعیین تکلیف وضعیت کودکان تروریستهای داعش که پدران آنها از ستیزهجویان غیر عراقی بودند شد و تأکید کرد که عراق با چند کشور در این باره مذاکراتی دارد و ازجمله شماری از این کودکان را به روسیه بازگردانده است.
فؤاد حسین همچنین بر پیگیری وضعیت همسران تروریستهای داعش ازسوی دولت عراق تأکید کرد و خواستار کمک صلیب سرخ در این زمینه نیز شد.
رئیس کمیته صلیب سرخ نیز در این دیدار ضمن بررسی تفاهمنامه امضا شده میان این کمیته با وزارت دادگستری عراق، از حمایتهای دولت عراق از فعالیت این کمیته قدردانی کرد.



