دعوت از روسای سهگانه عراق برای حضور در مراسم انتصاب رئیس جدید اقلیم کردستان
منبعی در دیوان ریاست اقلیم کردستان عراق از ارسال دعوتنامه رسمی به روسای سهگانه وشخصیتهای سیاسی و سفرای کشورهای خارجی از جمله سفیر امریکا و ایران برای حضور در مراسم انتصاب «نیچروان بارزانی» به ریاست اقلیم خبر داد.

میدل ایست نیوز: منبعی در دیوان ریاست اقلیم کردستان عراق از ارسال دعوتنامه رسمی به روسای سهگانه وشخصیتهای سیاسی و سفرای کشورهای خارجی از جمله سفیر امریکا و ایران برای حضور در مراسم انتصاب «نیچروان بارزانی» به ریاست اقلیم خبر داد.
منبع مذکور که نخواست نامش فاش شود، در گفتوگو با پایگاه خبری بغداد الیوم تصریح کرد:« دعوتنامههایی به روسای سهگانه و رهبران احزاب سیاسی از جمله فالح الفیاض، هادی العامری، خمیس الخنجر، اسامه النجیفی، ایاد علاوی، نوری المالکی و دیگر شخصیتهای سیاسی برای حضور در مراسم انتصاب نیچروان بارزانی به ریاست اقلیم ارسال شده است.»
وی با بیان اینکه مراسم انتصاب در روز دوشنبه برگزار خواهد شد، عنوان کرد:« شخصیتهای بسیاری تاکید کرده اند در این مراسم حضور پیدا خواهند کرد اما عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق تاکنون به صورت قطعی اعلام نکرده است که در این مراسم شرکت خواهد کرد.»
نیچروان بارزانی در مراسم انتخاب رئیس اقلیم، از مجموع 81 نماینده حاضر توانست 68 رای از آن خود کند.



