ثبت ۲۲ فقره مسمومیت در میان زنان و کودکان در فلوجه
بیمارستان آموزشی زنان و کودکان فلوجه از بستری و پذیرش ۲۲ مورد مسمومیت شامل زنان و کودکان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

میدل ایست نیوز: اورژانس بیمارستان آموزشی زنان و کودکان فلوجه اعلام کرد: طی یک شبانهروز گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به مسمومیت را پذیرش کرده است .
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق(واع)، اورژانس این بیمارستان با انتشار بیانیهای اعلام کرد، طی شبانهروز گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به مسمومیت را که میان کودکان و زنان تقسیم شده بودند، پذیرش کرده است.
در این بیانیه آمده است: بخش اورژانس ۱۵ کودک با علائم مسمومیت را تحویل گرفته و مراقبتهای پزشکی لازم را به آنها ارائه داده است ضمن آنکه ۷ مورد از بیماران زن نیز طبق پروتکلهای درمانی مصوب، برای ادامه درمان به بیمارستان آموزشی فلوجه منتقل شدند.
بیمارستان فلوجه تأکید کرد: کادر پزشکی و پرستاری از لحظه ورود بیماران، فوراً اقدامات لازم را آغاز کردند و خدمات درمانی را جهت تثبیت وضعیت سلامت آنان ارائه میدهند.
علت این مسمومیت ها هنوز اعلام نشده است.