سیاسی

عقب نشینی نیروهای قسد از شرق حلب و استقبال دمشق

عقب نشینی نیروهای دموکراتیک سوریه از منطقه تماس در شرق حلب موجب استقبال وزارت دفاع سوریه از این اقدام شد.

میدل ایست نیوز: نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) از مناطق تماس کنونی با نیروهای دولت سوریه در شرق حلب عقب نشینی کردند.

به گزارش اسکای نیوز، مظلوم عبدی، فرمانده قسد اعلام کرد که تصمیم گرفته شد از ساعت 7 صبح به وقت محلی از مناطق تماس کنونی در شرق حلب به شرق الفرات عقب نشینی شود.

وی افزود که تصمیم عقب نشینی بنا به درخواست کشورهای دوست و میانجیگران و برای نشان دادن حسن نیت در تکمیل ادغام و پایبندی به اجرای مفاد توافق 10 مارس انجام شده است.

در مقابل وزارت دفاع سوریه نیز از این تصمیم قسد استقبال و تاکید کرد که اجرای این عقب نشینی با تجهیزات و افراد کامل به شرق الفرات را پیگیری خواهد کرد.

وزارت دفاع سوریه تصریح کرد که همزمان نیروهای ارتش سوریه در این مناطق برای تامین امنیت آن و اعمال حاکمیت حکومت مستقر شدند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 2 =

دکمه بازگشت به بالا