سیاسی

هشدار فؤاد حسین نسبت خطر تشدید تنش در منطقه

وزیر خارجه عراق در دیدار همتای مصری خود در نیویورک، نسبت به پیامدهای خطرناک تشدید تنش در منطقه هشدار داد.

میدل ایست نیوز: «فؤاد حسین»، وزیر خارجه عراق و «بدر عبدالعاطی»، وزیر خارجه مصر امروز دوشنبه در نیویورک و در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار و گفت‌وگو کردند.

براساس بیانیه وزارت خارجه عراق، در این دیدار دو طرف ضمن بررسی روابط دوجانبه، بر ضرورت تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف تأکید کردند.

طرفین همچنین به بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌ویژه جنگ علیه فلسطینیان در غزه پرداختند و بر اهمیت همگرایی و یکپارچه‌سازی تلاش‌ها برای توقف حملات و حمایت از ملت فلسطین در دستیابی به حقوق مشروع خود تأکید کردند.

در خصوص پرونده سوریه، وزیر خارجه عراق با تأکید بر لزوم احترام به حاکمیت این کشور و عدم دخالت در امور داخلی آن، خواستار دستیابی به راه‌حل‌های سیاسی برای بازگرداندن ثبات به سوریه شد.

فؤاد حسین همچنین نسبت به پیامدهای خطرناک تشدید تنش در منطقه هشدار داد و خاطرنشان کرد که هرگونه افزایش تنش می‌تواند آثار مستقیم و گسترده‌ای بر امنیت و ثبات جهانی بر جای گذارد.

منبع
وزارت خارجه عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا