
میدل ایست نیوز: سخنگوی رئیس جمهور ترکیه تأکید کرد که روسیه در پی معاملهای بزرگ با غرب بر اساس واقعیتهای جدید است.
«ابراهیم گالن»، سخنگوی رئیس جمهور ترکیه، در گفتوگو با CNN گفت که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه تأکید کرد که مسکو احساس میکند که توافقاتی که در پایان جنگ سرد به دست آمده متناسب با جایگاه و اهمیت روسیه نیست.
او گفت که اکنون روسیه، جهان و واقعیتهای جدیدی پدید آمده و آنها در پی معامله تازهای با غرب هستند که موضوع اوکراین فقط بخش کوچکی از آن است و برای همین نظام غربی با آزمونی بزرگ مواجه است.
وی پیشبینی کرد که جنگ اوکراین تا مدتی طول بکشد و افزود که سؤال این است که تا ازسرگیری مذاکرات، حجم خسارتها چقدر خواهد بود.
گالین افزود که توقف مذاکرات روسیه و اوکراین برای برگزاری همهپرسی در مناطق الحاقی اوکراین به روسیه قابل پیشبینی بود و در این باره با مشاور امنیت ملی امریکا مذاکره کرده است.
روز گذشته دفتر «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه، در بیانیه ای رسمی اعلام کرد که وی در گفتوگو تلفنی با همتای روسیهای خود «ولادیمیر پوتین»، روابط دوجانبه و اوضاع اوکراین را بررسی کرده است.
اردوغان در این تماس تلفنی بر آمادگی ترکیه برای حل و فصل مسالمتآمیز بحران اوکراین به صورتی که به نفع همه طرفها باشد تأکید کرده است.


