خبر اولسیاسی

الزیدی: ایران اجازه عبور نفتکش‌های ما از تنگه هرمز را نداد و هدف آن افزایش قیمت نفت است

نخست وزیر عراق گفت: ایران اجازه عبور نفتکش‌های ما از تنگه هرمز را نداده و هدف آن افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی است.

میدل ایست نیوز: علی الزیدی نخست وزیر عراق در گفت‌وگو با نیویورک تایمز خبر داد که روند انحصار سلاح در عراق با یک دوره ۹۰ روزه آغاز خواهد شد که در آن گروه‌های مسلح حمله‌ای انجام نمی‌دهند و هدف حمله نیروهای امریکایی نیز قرار نمی‌گیرند.

به گزارش الجزیره، الزیدی تاکید کرد که اگر گروه‌های مسلح پس از پایان این مهلت به فعالیت خود ادامه دهند، دولت آنها را گروه‌هایی خارج از قانون محسوب خواهد کرد.

وی افزود که گروه‌های مسلح روند تحویل سلاح‌های خود را آغاز می‌کنند و این فرایند باید تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۷ به پایان برسد.

وی گفت که عراق به خاطر جنگ، ۶۰ درصد از درآمدهای ماهانه نفتی خود را از دست داده است.

او گفت اگرچه عراق خود را شریک منطقه‌ای ایران می‌داند، اما ایران به نفتکش‌های عراقی اجازه عبور از تنگه هرمز را نداده است.

وی افزود: ما مفصل صحبت کردیم. تصمیمی که از ایران گرفته شده قطعی است. هدف آنها افزایش قیمت جهانی نفت است. این ربطی به نزدیک بودن یا نبودن به آنها ندارد. در هر صورت، آنها می‌خواهند فشار ایجاد کنند.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + ده =

دکمه بازگشت به بالا