سیاسی

تأکید نزار آمیدی بر تسریع در تکمیل کابینه دولت عراق

رئیس‌جمهور عراق بر اهمیت تسریع در تکمیل کابینه دولت و پشتیبانی از دولت در اجرای برنامه‌هایش در راستای تقویت اصول حکمرانی خوب تأکید کرد.

میدل ایست نیوز: نزار آمیدی رئیس جمهور عراق روز سه شنبه در بغداد میزبان صالح المطلک رئیس جبهه عراقی گفت وگوی ملی بود.

براساس بیانیه دفتر ریاست جمهوری عراق، در این دیدار، آخرین تحولات اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور بررسی و بر اهمیت تقویت وحدت ملی در راستای حمایت از روند فعالیت حکومت و نهادهای آن تأکید شد.

آمیدی ضمن تأکید بر لزوم همکاری مشترک برای بهبود سطح معیشتی و خدماتی شهروندان و پاسخ به نیازهای آنها، به اهمیت تسریع در تکمیل کابینه دولت و پشتیبانی از دولت در اجرای برنامه‌هایش در راستای تقویت اصول حکمرانی خوب و حمایت از تلاش‌های ملی در مبارزه با فساد و حفظ بیت المال اشاره کرد.

از طرفی دیگر المطلک، نقش رئیس جمهور عراق در حمایت از گفت‌وگو و تفاهم ملی را تحسین و بر اهمیت تداوم ارتباط میان نیروهای سیاسی مختلف و تبادل نظر درخصوص مسائل کنونی تأکید کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − شش =

دکمه بازگشت به بالا