سیاسی

ارتش اسرائیل یکی از فرماندهان نخبه حماس را ترور کرد

ارتش اسرائیل از هدف قرار دادن یکی از فرماندهان نخبه جنبش حماس که در اتفاقات 7 اکتبر مشارکت داشته است، خبر داد.

میدل ایست نیوز: ارتش اسرائیل امروز دوشنبه خبر داد که یکی از فرماندهان نخبه جنبش حماس که در اتفاقات 7 اکتبر مشارکت داشته، را هدف قرار داده است.

به گزارش روسیا الیوم، این ارتش در بیانیه‌ای توضیح داد که ارتش شب یکشنبه در منطقه خان یونس در جنوب نوار غزه به فرمانده دسته نیروهای نخبه جنبش حماس حمله کرده است.

ارتش اسرایل با «خرابکار» خواندن این فرمانده اعلام کرد که وی «طی جنایت 7 اکتبر، به اراضی اسرائیل یورش برده است».

این ارتش همچنین افزود که وی در جریان جنگ در پیشبرد «طرح‌های تروریستی علیه نیروهای ارتش فعال در نوار غزه فعالیت داشته و فعالیت وی تهدیدی فوری برای نیروهای ارتش بوده است».

ارتش اسرائیل در پایان تاکید کرد که نیروهای آن در فرماندهی جنوب طبق توافق در منطقه مستقر هستند و به «از بین بردن هرگونه تهدید فوری» ادامه خواهند داد.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا