سیاسی

عون: بزرگ‌ترین چالش کشور بازسازی لبنان پس از خروج نیروهای اسرائیلی است

رئیس‌جمهور لبنان تاکید کرد که بزرگ‌ترین چالش کشور در مرحله آینده، بازسازی لبنان پس از خروج نیروهای اسرائیلی و استقرار ارتش در سراسر مرزها خواهد بود.

میدل ایست نیوز: جوزف عون رئیس‌جمهور لبنان امروز چهارشنبه تاکید کرد که بزرگ‌ترین چالش پیش روی کشور در مرحله آینده، بازسازی لبنان پس از خروج نیروهای اسرائیلی از شهرک‌ها و مناطق اشغال‌شده و استقرار ارتش در سراسر مرزها خواهد بود.

براساس بیانیه ریاست جمهوری لبنان، عون در دیدار با اعضای هیئت مدیره شورای ملی تحقیقات علمی لبنان، بیان کرد که دولت همزمان در دو مسیر به فعالیت خود ادامه خواهد داد: نخست، بازسازی دولت و تقویت نهادهای آن و دوم، پایان دادن به وضعیت کنونی در جنوب لبنان؛ به‌گونه‌ای که امنیت و ثبات به این منطقه بازگردد و حاکمیت حکومت بر تمامی خاک لبنان تثبیت شود.

وی تاکید کرد که شورای ملی تحقیقات علمی در کمک به بازسازی نهادهای دولتی نقشی اساسی دارد و می‌تواند از طریق ارائه مطالعات و پژوهش‌های علمی مورد نیاز به دولت و دستگاه‌های عمومی، به توسعه عملکرد دولت کمک کند.

عون گفت که بنا نهادن حکومت مسئولیتی مشترک است که همکاری تمامی نهادها و دستگاه‌های ملی را می‌طلبد و اعتماد به نهادها نیز از طریق دستاوردهای ملموسی که در عرصه عمل به دست می‌آورند، کامل می‌شود.

رئیس‌جمهور لبنان در پایان از اعضای شورای ملی تحقیقات علمی خواست تلاش‌های خود را برای ارائه حمایت‌های علمی و پژوهشی مورد نیاز کشور در زمینه‌های مختلف دوچندان کنند.

منبع
ریاست جمهوری لبنان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 5 =

دکمه بازگشت به بالا