سیاسی

سپاه ایران: تنگه هرمز را تا زمانی که دشمن همه‌ شرایط ما را بپذیرد حفظ می‌کنیم

سخنگوی سپاه ایران تاکید کرد کشورش تنگه هرمز را تا زمانی که امریکا همه‌ شرایط ایران را بپذیرد، حفظ خواهد کرد.

میدل ایست نیوز: حسین محبی سخنگوی سپاه ایران اظهار داشت: تنگه هرمز را تا زمانی که دشمن همه‌ شرایط ما را بپذیرد حفظ می‌کنیم.

به گزارش صداوسیمای ایران، محبی با اشاره به اینکه تنها جنگی که امریکا شکستش را پذیرفت و هیچ دستاوردی نداشته جنگ رمضان است، گفت: همین امر سبب شد ما این مقاومت را تا پایان پیروزی نهایی ادامه دهیم.

وی روز گذشته نیز بیان کرده بود: بازگشایی تنگه هرمز تابع سازوکار و شرایط اختصاصی جمهوری اسلامی ایران است و ارتباطی به مذاکرات ایران و عمان ندارد.

محبی افزود: تنگه هرمز برای ما صرفاً یک آبراه اقتصادی نیست، بلکه یک مؤلفه قدرت جغرافیایی و استراتژیک است.

وی تاکید کرد: بازشدن تنگه هرمز منوط به پذیرش کامل شروط ایران از سوی امریکا و دست برداشتن آنان از دخالت در روند مذاکرات منطقه‌ای است؛ هر زمان که امریکا شرایط ایران را بپذیرد، قطعاً تنگه هرمز باز خواهد شد.

منبع
صداوسیمای ایران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − یک =

دکمه بازگشت به بالا