اجتماعیسیاسی

تغییرات امنیتی قریب الوقوع در کرکوک و هشدار نسبت به بازگشت تنش

رئیس فراکسیون ترکمانی عراق خواستار تداوم حضور نیروهای فدرال در کرکوک و طوزخورماتو شد و نسبت به هرگونه اقدام تنش زا در این مناطق هشدار داد.

میدل ایست نیوز: فراکسیون ترکمانی پارلمان عراق خواستار ماندن نیروهای فدرال در کرکوک و شهر طوزخورماتو شد.

به گزارش شفق نیوز، این در حالی است که احتمال دارد تغییرات در پرونده امنیتی استان‌های کرکوک و صلاح الدین به وجود آید.

ارشد الصالحی رئیس فراکسیون ترکمانی پارلمان عراق گفت که اخباری درخصوص تغییرات احتمالی در پرونده امنیتی استان‌های کرکوک و صلاح الدین وجود دارد.

او بر لزوم حفظ ثبات امنیتی به لطف فداکاری‌های نیروهای امنیتی تاکید کرد.

الصالحی اشاره کرد که مطالبه‌‎ای درخصوص ماندن نیروهای فدرال در شهر طوزخورماتو و استان کرکوک و تداوم گسترش حاکمیت دولت فدرال بر تمام مرزهای اداری در راستای تضمین حفاظت از همه شهروندان و تقویت اقتدار حکومت و حاکمیت قانون وجود دارد.

او تاکید کرد که امنیت کرکوک و طوزخورماتو و ثبات آنها باید اولویتی ملی باشد و هیچ اقدامی منجر به بازگشت تنش به این مناطق نشود.

رئیس فراکسیون ترکمانی پارلمان عراق بر اعتماد خود به سران عراق و اهتمام آنها به اتخاذ تصمیماتی برای حفظ امنیت و ثبات و در نظر گرفتن منافع همه طیف‌های جامعه در کرکوک و طوزخورماتو تاکید کرد.

پیش از این عبدالامیر رشید یار الله رئیس ستاد کل ارتش عراق وارد کرکوک شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + بیست =

دکمه بازگشت به بالا