خبر اولسیاسی

الزیدی خطاب به مکرون: 30 سپتامبر آتی زمان نهایی خروج نیروهای ائتلاف از عراق است

نخست وزیر عراق در تماس تلفنی با رئیس جمهور فرانسه بیان کرد که 30 سپتامبر آتی زمان نهایی خروج نیروهای ائتلاف از عراق است و پایان ماموریت ائتلاف زمینه گسترده‌تری را برای عراق در راستای تمرکز بر تلاش‌های خود به منظور سازندگی، توسعه و تقویت رشد اقتصادی و تحقق رفاه برای ملت عراق فراهم می‌کند.

میدل ایست نیوز: علی الزیدی نخست وزیر عراق تلفنی با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه درباره روابط دوجانبه میان بغداد و پاریس و راه‌های توسعه آن و تقویت همکاری مشترک در زمینه‌های مختلف گفت‌وگو کرد.

بر اساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، در این تماس تلفنی شماری از پرونده‌ها و مسائل دارای اهمیت مشترک و در راس آن همکاری اقتصادی و سرمایه‌گذاری در عراق و فرصت‌های موجود در برابر شرکت‌های فرانسوی رایزنی صورت گرفت.

دو طرف همچنین درباره تحولات اوضاع منطقه و تلاش‌های مشترک جاری برای کاهش تنش و تقویت امنیت و ثبات گفت‌وگو کردند.

دعوت الزیدی از مکرون برای سفر به عراق

نخست وزیر عراق به اهمیت روابط عراق و فرانسه اشاره و از مکرون برای سفر به عراق دعوت به عمل آورد و خواستار همکاری مشترک برای ایجاد شراکت اقتصادی و سرمایه‌گذاری پایدار میان دو کشور در راستای تحقق منافع مشترکشان شد.

وی بر تداوم تلاش دولت برای تقویت ثبات و تبدیل عراق به یک قدرت اقتصادی و سیاسی تاثیرگذار در منطقه با توجه به داشتن منابع مهم و موقعیت تاثیرگذار آن که خطوط تجارت بین‌المللی را به یکدیگر پیوند می‌دهند، تاکید کرد.

نخست وزیر عراق در ادامه بر اهتمام کشور به ایجاد روابط متوازن با کشورهای همسایه و عدم اجازه برای استفاده از اراضی عراق در راستای تهدید امنیت آنها تاکید و به حفظ امنیت عراق و حاکمیت و منافع ملت آن اشاره کرد.

نخست وزیر عراق در ادامه بر اهمیت روی آوردن به گفت‌وگو در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کرد.

الزیدی اظهار داشت که 30 سپتامبر آتی زمان نهایی خروج نیروهای ائتلاف از عراق است و پایان ماموریت ائتلاف زمینه گسترده‌تری را برای عراق در راستای تمرکز بر تلاش‌های خود به منظور سازندگی، توسعه و تقویت رشد اقتصادی و تحقق رفاه برای ملت عراق فراهم می‌کند.

از طرفی دیگر رئیس جمهور فرانسه از اقداماتی که دولت عراق اتخاذ کرده است قدردانی و بر حمایت پاریس از تلاش‌های عراق در مبارزه با فساد و اجرای اصلاحات اقتصادی و تداوم حمایت فرانسه از عراق در زمینه مبارزه با تروریسم و تقویت توانمندی‌های نیروهای مسلح عراق تاکید کرد.

منبع
دفتر نخست وزیری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 15 =

دکمه بازگشت به بالا