سیاسی

اتهام امریکا به یک شهروند ترکیه برای تامین مالی حماس از طریق موسسه خیریه بریتانیایی

وزارت دادگستری امریکا یک شهروند ۴۵ ساله ترکیه‌ای را به اتهام سوءاستفاده از یک مؤسسه خیریه ثبت‌شده در بریتانیا برای انتقال میلیون‌ها دلار کمک مالی و کالا به جنبش حماس متهم کرد.

میدل ایست نیوز: همزمان با بازداشت یک شهروند ترکیه‌ای در بریتانیا بنا به درخواست واشنگتن، مقامات قضایی امریکا مدعی کشف یک شبکه مالی شدند که در پوشش کمک‌های بشردوستانه به حماس کمک مالی می‌کرد.

به گزارش العربیه، مقامات قضایی و امنیتی امریکا از جمله دادستانی نیویورک و پلیس فدرال این کشور از صدور کیفرخواست علیه «محمد یوسف حسنه» معروف به اورهان کورکماز، شهروند ۴۵ ساله ساکن استانبول، به اتهام تامین مالی حماس خبر دادند.

این تبعه ترکیه‌ای که به عنوان مدیر بین‌المللی یک مؤسسه خیریه ثبت‌ شده در انگلیس فعالیت می‌کرد، در تاریخ ۲۹ ژوئیه در این کشور بازداشت شد و هم‌اکنون در انتظار استرداد به امریکا به سر می‌برد.

بر اساس ادعای وزارت دادگستری امریکا، متهم از سال ۲۰۲۳ در هماهنگی مستقیم با رهبران ارشد حماس، از جمله «غازی حمد»، میلیون‌ها دلار پول و کالا را تحت پوشش کمک‌های بشردوستانه به غزه منتقل کرده است.

بر اساس اسناد پرونده، درآمد این مؤسسه خیریه از حدود ۴۱.۸ میلیون دلار در سال ۲۰۲۳ به بیش از ۸۱.۵ میلیون دلار در سال ۲۰۲۴ جهش داشته است.

مقامات امریکایی ادعا کردند متهم با ارسال اطلاعات گمراه‌کننده و ثبت تصاویر مبهم از انبارها، قصد پنهان‌کردن مقصد واقعی این کمک‌ها را داشته است.

این شهروند ترکیه ای با سه عنوان اتهامی روبه‌روست که هر یک می‌تواند تا ۲۰ سال حبس به همراه داشته باشد.

منبع
العربیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 7 =

دکمه بازگشت به بالا