خبر اولسیاسی

وزیر صهیونیست: ورود به جنگ با ایران در حال حاضر به نفع اسرائیل نیست

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، با تأکید بر اینکه تل‌آویو منافعی در ورود مستقیم به جنگ میان امریکا و ایران ندارد، اعلام کرد: شرایط کنونی به سود اسرائیل است و بهترین راه برای تضعیف حکومت ایران، فشار و فروپاشی اقتصادی است.

میدل ایست نیوز: بزالل اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، هدف نهایی این رژیم را سرنگونی حکومت ایران از طریق فروپاشی اقتصادی و تشدید بحران‌های مالی در این کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری معا نیوز، اسموتریچ روز سه‌شنبه با اشاره به نبرد میان امریکا و ایران تصریح کرد: اسرائیل هیچ منافعی در پیوستن به این نبرد ندارد و وضعیت موجود بهترین شرایط برای ماست.

وزیر دارایی اسرائیل در ادامه افزود: باید به یاد داشته باشیم که هدف نهایی اسرائیل که لزوماً با هدف ایالات متحده یکی نیست، تضعیف و تزلزل حکومت ایران تا مرحله سرنگونی آن است.

وی با تأکید بر اینکه بهترین راه برای دستیابی به این هدف، درهم‌شکستن اقتصاد ایران است، ادعا کرد: نرخ تورم در ایران در حال حاضر به ۸۵ درصد رسیده است، تورم مواد غذایی تنها ظرف چهار ماه بیش از ۱۳۴ درصد بوده و ارزش ریال ایران به ۱.۹ میلیون ریال در برابر هر دلار رسیده است که این روند همچنان ادامه دارد.

اسموتریچ در پایان خاطرنشان کرد: شرایط فعلی به نفع ماست و دلیلی برای عقب‌نشینی یا تغییر مسیر وجود ندارد.

منبع
معا نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 8 =

دکمه بازگشت به بالا