سیاسی

منبع نظامی ایرانی: تنگه هرمز همچنان مسدود است

یک منبع نظامی ایرانی درباره وضعیت ترددها از تنگه هرمز گفت: تنگه هرمز همچنان مسدود است و شناورها اجازه تردد از این آبراه‌ را ندارند.

میدل ایست نیوز: یک منبع نظامی ایرانی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره وضعیت ترددها از تنگه هرمز گفت: تنگه هرمز همچنان مسدود است و شناورها اجازه تردد از این آبراه‌ را ندارند.

به گزارش فارس، وی تاکید کرد: تا زمانی که اقدامات خصمانه امریکا ادامه دارد، وضعیت تنگه هرمز تغییری نخواهد کرد و هیچ مجوزی برای عبور شناورها از این گذرگاه راهبردی صادر نمی‌شود.

این منبع نظامی با اشاره به اینکه کنترل کامل تنگه هرمز در اختیار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار دارد، تصریح کرد: هرگونه تصمیم درباره بازگشایی یا تداوم محدودیت‌های این گذرگاه، صرفاً بر اساس ملاحظات امنیتی و منافع ملی اتخاذ می‌شود و تا زمانی که تهدیدات و اقدامات خصمانه امریکا ادامه داشته باشد، تغییری در این وضعیت ایجاد نخواهد شد.

وی همچنین تأکید کرد: مسئولیت هرگونه اختلال در امنیت کشتیرانی و تبعات ناشی از آن، متوجه طرف‌هایی است که با اقدامات نظامی و سیاست‌های تنش‌زا، امنیت منطقه را به مخاطره انداخته‌اند.

منبع
فارس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =

دکمه بازگشت به بالا