سیاسی

حمله موشکی و پهپادی سپاه ایران به شیلتر جنگنده‌ها در پایگاه امریکا در الازرق اردن

سپاه ایران اعلام کرد که طی حملاتی پهپادی و موشکی، شیلترهای جنگنده‌ها و یک رمپ بزرگ توقف در پایگاه امریکا در الازرق اردن را هدف قرار داده است.

میدل ایست نیوز: روابط عمومی سپاه پاسداران ایران امروز شنبه اعلام کرد: مردم شریف و ارتشیان غیرتمند اردن؛ همانگونه که ۱۴۰ شبانه‌روز حضور میدانی مردم ایران در خیابان‌ها در حمایت از انقلاب اسلامی دنیا را شگفت زده کرده است، استمرار پاسخ‌های رزمندگان اسلام هم که با امدادهای غیبی الهی و موفقیت قاطع مواجه است دشمن را در بهت و شکست فروبرده است و او را به فرار از میدان جنگ و روی آوردن به جنایات جنگی و عملیات ناجوانمردانه علیه مراکز و تاسیسات غیرنظامی واداشته است.

به گزارش تسنیم، سپاه بیان کرد: ارتش کودک‌کش امریکا با حمله به بیمارستان، پل، راه‌آهن، بندر و فرودگاه و کشتار غیرنظامیان تلاش می‌کند شکست خود در جنگ رودررو با نیروهای مسلح ما را پنهان کند.

در بیانیه سپاه آمده است: رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه سحرگاه امروز در پاسخ به شرارت‌های شب گذشته دشمن آمریکایی در موج ۲۰ عملیات نصر۲ بارمز مبارک یا ابوالفضل العباس (ع) و با حمله کوبنده و همزمان موشکی و پهپادی به شیلترهای جنگنده‌ها و یک رمپ بزرگ توقف در پایگاه امریکا در الازرق اردن، حداقل دو جنگنده و سه هواگرد امریکایی را به طور کامل منهدم و تعدادی را خسارت عمده وارد آوردند.

سپاه ایران توضیح داد: اینک نوبت نقش آفرینی شما مردم شریف و ارتشیان غیرتمند اردن است. بنابر فتوای همه علمای اسلام از همه مذاهب و فرق، نظامیان کافر مهاجم به سرزمین‌های اسلامی مهدورالدم هستند.

در بیانیه سپاه ایران اشاره شده است: اینک ارتش مهدورالدم امریکا که قاتل صدها هزار مسلمان در افغانستان، صدها هزار مسلمانان عراق و هزاران نفر از مسلمان ایران، یمن، لبنان، لیبی، سودان، فیلیپین، و فلسطین هستند در دسترس شمایند و تکلیف دینی و انسانی شما این است که با هر وسیله‌ای آنها را از پا درآورید و سرزمین مقدس اردن را از قاتلان مسلمانان مظلوم پاکسازی کنید.

منبع
تسنیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + هفت =

دکمه بازگشت به بالا