سیاسی

رئیس جمهور پاکستان: امیدواریم یادداشت تفاهم واشنگتن و تهران زمینه‌ساز توافق نهایی باشد

رئیس جمهور پاکستان ضمن استقبال از توافق ایران و آمریکا، ابراز امیدواری کرد که این توافق منجر به صلح دائمی در منطقه شود.

میدل ایست نیوز: آصف علی زرداری رئیس جمهور پاکستان امروز دوشنبه از توافق میان ایران و امریکا استقبال کرد.

به گزارش الجزیره، وی گفت: از اعلام یادداشت تفاهم میان امریکا و ایران استقبال می‌کنم.

رئیس جمهور پاکستان افزود: امیدواریم یادداشت تفاهم میان واشنگتن و تهران زمینه ساز توافق نهایی باشد و پایه‌های صلح دائمی در منطقه را بنا نهد.

پیش از این نیز وزیر امور خارجه پاکستان با تقدیر از تلاش‌های دیپلماتیک کشورهای عربستان، قطر، ترکیه و مصر در دستیابی به تفاهم میان ایران و واشنگتن، از آمادگی کامل اسلام‌آباد برای حمایت از روند مذاکرات در خصوص مسائل باقی‌مانده خبر داد.

پیشتر و در بامداد امروز محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان و دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا، از توافق ایران و امریکا خبر دادند که قرار است روز جمعه در سوئیس امضا شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =

دکمه بازگشت به بالا