اجتماعیخبر اولسیاسی

آیت‌الله العظمی سیستانی: فقدان آیت الله الفیاض خسارتی جبران‌ناپذیر است

آیت‌الله العظمی سید علی سیستانی مرجع عالیقدر دینی در پیامی، ارتحال آیت‌الله العظمی شیخ محمد اسحاق الفیاض را تسلیت گفتند.

میدل ایست نیوز: آیت الله العظمی سیستانی در پیامی به مناسبت ارتحال آیت الله الفیاض ضمن اشاره به جایگاه برجسته و دهه‌ها مجاهدت علمی این مرجع عالیقدر در حوزه علمیه نجف اشرف، فقدان این ایشان را خسارتی سنگین و خلأیی بزرگ برای جهان اسلام توصیف کردند.

به گزارش الفرات نیوز، در متن پیام آیت الله العظمی سیستانی آمده است: با اندوه و تأسف فراوان، خبر رحلت برادرگرامی مرجع دینی، آیت‌الله شیخ محمد اسحاق الفیاض (رضوان الله علیه) را دریافت کردم.

در این پیام آمده است: آن بزرگ سفر کرده، از استوانه های درخشان و برجسته حوزه علمیه نجف اشرف در دهه‌های اخیر بودند که ویژگی بارز ایشان، تلاش‌های خالصانه در خدمت به علم و اهل علم از طریق تألیف، تدریس و دیگر مجاهدت‌های علمی بود.

آیت الله العظمی سیستانی در این پیام تاکید کرده است: از این رو، از دست دادن ایشان خسارتی سنگین و جانکاه است و خلأ بزرگی ایجاد می‌کند که پر کردن آن جز به لطف، عنایت و توجه خداوند متعال ممکن نخواهد بود.

ایشان تصریح کردند: اینجانب ضمن عرض تسلیت به مناسبت این مصیبت بزرگ به محضر حضرت ولی‌عصر (ارواحنا فداه)، حوزه‌های علمیه، بیت مکرم آن فقید سعید و عموم مؤمنان، از خداوند بلندمرتبه و توانا خواستارم که درجات ایشان را در بهشت برین متعالی و با اولیای خود، حضرت محمد (ص) و خاندان پاک و مطهرش محشور فرماید و به بازماندگان و دوستدارانشان صبر و آرامش عنایت کند.

منبع
الفرات نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 10 =

دکمه بازگشت به بالا