اجتماعی

طرح امنیتی – خدماتی یکپارچه عراق برای عید سعید غدیر

وزارت کشور عراق یک طرح امنیتی و خدماتی یکپارچه برای تامین امنیت زیارت عید سعید غدیر آماده کرده است.

میدل ایست نیوز: وزارت کشور عراق روز دوشنبه از آماده سازی یک طرح امنیتی و خدماتی یکپارچه برای تامین امنیت زیارت عید غدیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، محمد علی الحسون سخنگوی وزارت کشور عراق گفت که حسین العوادی، معاون ارشد وزارت کشور، نشست امنیتی گسترده‌ای با فرماندهان امنیتی و فرماندهان استان‌های کربلا و نجف برگزار کرد.

وی اشاره کرد که یک طرح امنیتی و خدماتی یکپارچه برای تامین امنیت مراسم عید غدیر با هماهنگی با همه دستگاه‌های امنیتی و طرف‌های پشتیبان با هدف تامین بالاترین حد امنیت و تردد روان زائران و شهروندان در بغداد و استان‌ها به ویژه شهرهای مقدس کربلا و نجف که شاهد حضور گسترده زائران هستند، وجود دارد.

او توضیح داد که طرح امنیتی شامل تقویت تلاش اطلاعاتی و استقرار نیروهای امنیتی و تقویت تلاش راهنمایی و رانندگی و تامین تردد خودروهای شهروندان علاوه بر تامین امنیت مسیرهای خارجی و داخلی با تمرکز بر تسهیل تردد شهروندان و ارائه بهترین خدمات لازم به آنها است.

الحسون بیان کرد که وزارت کشور به همه تشکیلات دستور ارتقای سطح آمادگی علاوه بر تداوم حضور میدانی در راستای تضمین موفقیت این مناسبت و احیای آن در محیطی امن و با ثبات را داده است.

او در پایان گفت که بر عدم وجود مظاهر مسلحانه در شهرها و تعامل انسانی ضابطه مند با زائران و تقویت حمایت از فرماندهی های نجف و کربلا تاکید شد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + یک =

دکمه بازگشت به بالا