سیاسی

روبیو: پاکستان میانجی اصلی مذاکرات با ایران است

وزیر خارجه امریکا گفت واشنگتن در مسئله ایران با کشورهای متعددی همکاری دارد ولی در حال حاضر پاکستان میانجی اصلی مذاکرات با ایران است.

میدل ایست نیوز: مارکو روبیو وزیر خارجه امریکا گفت اگر توافق با ایران حاصل نشود، دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا گزینه‌های دیگری دارد.

به گزارش الجزیره، روبیو در کنفرانسی خبری گفت، مایلیم با ایران به توافقی دست یابیم که بازگشایی تنگه هرمز و دست کشیدن تهران از بلندپروازی‌های هسته‌ای خود را تضمین کند.

وی افزود، در صورتی که ایران بازگشایی تنگه هرمز را نپذیرد، باید طرحی جایگزین وجود داشته باشد.

به گفته روبیو، در صورتی که توافقی با تهران برای تضمین بازگشایی تنگه هرمز به دست آید، ابتکار عمل بریتانیا و فرانسه برای مین‌روبی در تنگه هرمز، اقدامی کارآمد خواهد بود.

وزیر خارجه امریکا خاطرنشان کرد، برای برخورد با ایران به کمک کشورهای عضو ناتو نیاز نداریم ولی امکان قبول همکاری با کشورهایی که مایل به کمک هستند، وجود دارد.

به گفته روبیو، امریکا در موضوع ایران با چند کشور هماهنگی دارد ولی پاکستان میانجی اصلی مذاکرات با ایران است.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 7 =

دکمه بازگشت به بالا