سیاسی

ادعای رئیس موساد: به اطلاعات ارزشمندی از داخل ایران و لبنان دست یافته‌ایم

رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در آستانه پایان مأموریت خود، مدعی جمع آوری اطلاعات ارزشمند از داخل ایران و لبنان شد.

میدل ایست نیوز: رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی با اشاره به تغییر رویکرد موساد به یک سازمان «تهاجمی» در زمان جنگ، مدعی شد: این سرویس با نفوذ به حساس‌ترین لایه‌های امنیتی کشورهای هدف، به دستاوردهای استراتژیک و بی‌سابقه‌ای دست یافته است.

به گزارش عکاظ ، دیوید بارنیا رئیس سرویس اطلاعاتی موساد، روز سه‌شنبه ادعا کرد: عملیات‌های این سازمان با عبور از مرزهای ایران و لبنان، منجر به دستیابی به اطلاعاتی حیاتی و ارزشمند شده است.

رئیس موساد در اظهارات خود تأکید کرد: این سازمان به موفقیت‌های اطلاعاتی در ابعاد استراتژیک و تاکتیکی دست یافته و توانسته است به حساس‌ترین اسرار دشمن نفوذ کند.

وی مدعی شد این دستگاه، توانمندی‌های عملیاتی نوآورانه و بی‌سابقه‌ای را در عمق کشورهای هدف به نمایش گذاشته است.

رئیس موساد از تغییر بنیادین در الگوی فعالیت این سازمان خبر داد و گفت: موساد از سازمانی که پیش‌تر بر فعالیت‌های مخفیانه در فواصل میان جنگ‌ها تمرکز داشت، به یک دستگاه کاملاً تهاجمی و فعال در زمان جنگ تبدیل شده است.

وی این تحول را نتیجه ایجاد یگان های ویژه، دستیابی به قابلیت‌های اختصاصی در سال‌های اخیر و بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته در تمامی سطوح عملیاتی دانست.

این مقام موساد همچنین بر اهمیت حفظ و تقویت «عنصر انسانی» در اجرای مأموریت‌ها و عملیات‌های ویژه تأکید کرد.
گفتنی است دیوید بارنیا که از ژوئن ۲۰۲۱ ریاست موساد را بر عهده دارد، در حالی این سخنان را ایراد می‌کند که دوره مأموریت او در ژوئن ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد.

منبع
عکاظ

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا