خبر اولسیاسی

ایرنا خبر داد:
عراقچی از مسقط به اسلام آباد باز می‌گردد/ بخشی از هیئت ایرانی برای مشورت به تهران بازگشت

وزیر خارجه ایران قرار است بعد از پایان سفر به عمان و قبل از سفر به روسیه، مجددا دیداری از پاکستان داشته باشد.

میدل ایست نیوز: بر اساس برنامه‌ریزی اعلام شده از سوی وزارت خارجه ایران، «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه ایران قرار است بعد از پایان سفر به عمان و قبل از سفر به روسیه، مجددا دیداری از پاکستان داشته باشد.

به گزارش ایرنا، «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران بعد از دیدار با مقام‌های پاکستانی و انتقال مواضع و دیدگاه‌های ایران راجع به مختصات هرگونه تفاهم برای خاتمه کامل جنگ و برقراری صلح، طبق برنامه اعلام شده قبلی، شامگاه شنبه پنج اردیبهشت وارد مسقط شد.

بر اساس برنامه ریزی اعلام شده از سوی وزارت خارجه ایران، وزیر امور خارجه این کشور قرار است بعد از پایان سفر به عمان و قبل از سفر به روسیه، مجددا دیداری از پاکستان داشته باشد.

گفته می‌شود بخشی از هیئت همراه وزیر خارجه ایران در جریان سفر به اسلام آباد، بعد از رایزنی‌ها در اسلام‌آباد برای مشورت و اخذ دستورالعمل‌های لازم در مورد مباحث مرتبط با خاتمه جنگ به تهران بازگشته و قرار است یکشنبه‌شب در اسلام‌آباد مجددا به عراقچی ملحق شوند.

به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه ایران و هیات همراه پیش از مسقط در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان رایزنی‌های سیاسی دوجانبه‌ای را پیش برده بودند. عراقچی در مدت زمان کوتاه حضور در اسلام‌آباد با فیلد مارشال «عاصم منیر» فرمانده ارتش و «محمد اسحاق‌دار» وزیر خارجه و «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان دیدار کرد.

«سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه ایران عصر جمعه در حساب کاربری خود در شبکه ایکس اخبار منتشر شده درباره سفر قریب الوقوع به چند کشور همسایه را تایید کرد و نوشت: «عازم سفری به اسلام‌آباد، مسقط و مسکو هستم. هدف از این سفرها، هماهنگی نزدیک با شرکای خود در موضوعات دوجانبه و رایزنی درباره تحولات منطقه‌ای است. همسایگان ما در اولویت ما قرار دارند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا