خبر اولسیاسی

پیام گوترش به امریکا و ایران پیش از آغاز مذاکرات

اندکی پیش از آغاز مذاکرات بین امریکا و ایران در اسلام آباد پاکستان، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد از دو کشور خواست برای حل دائمی مناقشه بین خود تلاش جدی انجام دهند.

میدل ایست نیوز: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد از امریکا و ایران خواست برای حل دائمی مناقشه تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری عراق (واع)، استفان دوجاریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل گفت، دوطرف باید از مذاکرات در پاکستان به عنوان فرصتی برای تعامل از روی حسن نیت به منظور دستیابی به توافق دائم و جامع بهره برداری کنند تا درگیری‌ها متوقف شود و مانع ازسرگیری اقدامات خصمانه شود.

قرار است مذکرات بین امریکا و ایران امروز شنبه در اسلام آباد پایتخت پاکستان آغاز شود. ریاست هیئت امریکایی را جی دی ونس معاون رئیس جمهور و ریاست هیئت ایرانی را محمد باقر قالیباف رئیس پارلمان برعهده دارند. عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران نیز عضو هیئت مذاکره کننده پرتعداد ایرانی در اسلام آباد است.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 7 =

دکمه بازگشت به بالا