سیاسی

عبدالله اوجالان: خشونت‌ها باید پایان یابند/ ترکیه و کردها جدایی‌ناپذیرند

رهبر حزب کارگران کردستان، با تأکید بر گذار تاریخی از استراتژی مبارزه مسلحانه به سیاست دموکراتیک، اعلام کرد: این تصمیم نه یک گام تشریفاتی، بلکه تلاشی برای مصالحه ذهنی با جمهوری ترکیه و احیای روح وحدت میان ملت‌های ترک و کرد است.

میدل ایست نیوز: عبدالله اوجالان رهبر(پ.ک.ک) در پیامی که امروز منتشر شد، با اشاره به اینکه مرحله پیشین، قدرت و توانایی این جنبش را در عرصه مذاکره به اثبات رسانده است، تصریح کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده تا با کنار گذاشتن سازوکار تغذیه از خون و نزاع، از مرحله منفی گذشته به مرحله سازندگی مثبت عبور کنیم.

به گزارش المیادین، عبدالله اوجالان با تأکید بر اینکه ترک‌ها بدون کردها و کردها بدون ترک‌ها قابل تصور نیستند، یادآور شد متون بنیادین در دوران تأسیس جمهوری ترکیه، منعکس‌کننده وحدت ترک و کرد بوده است.

رهبر حزب کارگران کردستان در بخش دیگری از این پیام، هدف از این راهبرد جدید را نه تصاحب مؤسسات، بلکه رسیدن تمامی افراد جامعه به سطحی از مسئولیت‌پذیری دموکراتیک دانست.

وی با اعلام رسمی پایان راهبرد مبارزه مسلحانه و انحلال ساختار پیشین، این اقدام را نوعی پاکسازی و تطهیر ذهنی از خشونت و باز کردن دریچه‌ای به سوی یک عهد سیاسی جدید دانست که در آن تمامی اقلیت‌های مذهبی، فرهنگی و قومی می‌توانند دستاوردهای خود را در چارچوب یک مبارزه دموکراتیک حفظ کنند.

منبع
المیادین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − شش =

دکمه بازگشت به بالا