سیاسی

عملیات کمین نیروهای حماس علیه مزدوران اسرائیل در نوار غزه

یگان امنیتی وابسته به مقاومت در نوار غزه موسوم به «رادع» از اجرای عملیات کمین علیه مزدوران اسرائیل در در شهرهای خان‌یونس و غزه و کشته و زخمی شدن شماری از این مزدوران خبر داد.

میدل ایست نیوز: یگان امنیتی وابسته به مقاومت در نوار غزه موسوم به «رادع» از اجرای عملیات کمین برضد مزدوران اسرائیل در در شهرهای خان‌یونس و غزه و کشته و زخمی شدن شماری از این مزدوران خبر داد.

به گزارش روسیا الیوم، در بیانیه نیروی رادع آمده است، در منطقه خان‌یونس درگیری‌هایی رخ داد و شماری از مزدوران عقب‌نشینی کردند و سلاح‌ها و تجهیزات نظامی خود را در محل بر جا گذاشتند. در شهر غزه نیز عملیات کمین دیگری اجرا شد که به سیطره نیروهای رادع بر تجهیزات نظامی مزدوران انجامید.

رادع در بیانیه خود تاکید کرد پیگرد و متلاشی‌سازی این گروه‌ها در مناطق مختلف ادامه دارد و با وجود شرایط پیچیده، تلاش‌های میدانی همچنان برقرار است.

در این بیانیه همچنین از همبستگی مردمی و مخالفت جامعه با هرگونه همکاری با دشمن که امنیت ملی را خدشه‌دار کند، قدردانی شده است.

قبلا گزارش‌هایی منتشر شده بود مبنی بر این که اسرائیل از چهار گروه شبه‌نظامی که با جنبش «حماس» در نوار غزه درگیر هستند حمایت می‌کند. این شبه‌نظامیان در مناطق تحت کنترل اسرائیل، در آن سوی «خط زرد»، فعال هستند.

نیروی «رادع» در دسامبر گذشته از کشته شدن یاسر ابو شباب رئیس یک گروه از شبه‌نظامیان مزدور اسرائیل در غزه خبر داده بود.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − شش =

دکمه بازگشت به بالا