اجتماعیسیاسی

تراز منفی مهاجرت اسرائیل در سال‌های 2024 و 2025

دفتر مرکزی آمار اسرائیل اعلام کرد تراز مهاجرت اسرائیل در سال‌های 2024 و 2025 منفی بوده و تعداد کسانی که از اسرائیل مهاجرت کردند بیش از کسانی بوده است که برای سکونت وارد اسرائیل شدند. 

میدل ایست نیوز: دفتر مرکزی آمار اسرائیل اعلام کرد تراز مهاجرت اسرائیل در سال‌های 2024 و 2025 منفی بوده و تعداد کسانی که از اسرائیل مهاجرت کردند بیش از کسانی بوده است که برای سکونت وارد اسرائیل شدند.

به گزارش روسیا الیوم، دفتر مرکزی آمار اسرائیل اعلام کرد در سال 2024 حدود 82 هزار و 800 نفر اسرائیل را برای زندگی در خارج از آن ترک کردند و 24 هزار و 200 نفر برای سکونت وارد اسرائیل شدند. به این ترتیب تراز مهاجرت اسرائیل در این سال منفی 58 هزار و 600 نفر بوده است.

آمارهای اولیه درباره مهاجرت در سال 2025 نیز نشان می‌دهد در این سال 69 هزار و 500 اسرائیلی از اسرائیل مهاجرت کردند و 18 هزار و 800 نفر برای سکونت وارد اسرائیل شدند. در این سال نیز تراز مهاجرت اسرائیل منفی 50 هزار و 700 نفر بوده است.

منبع
روسیا الیوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا