خبر اولسیاسی

به آب انداختن اولین ناو جنگی عربستان با کمک امریکا

نیروی دریایی عربستان طی مراسمی در ایالت ویسکانسین امریکا، ناو جنگی «ملک سعود» را به عنوان نخستین شناور از مجموع چهار ناو رزمی چندمنظوره پروژه «طویق» به آب انداخت.

میدل ایست نیوز: نیروی دریایی عربستان در چارچوب پروژه راهبردی معروف به «طویق»، اولین فروند از چهار ناو جنگی چندمنظوره خود را با نام «ناو ملک سعود» در ایالت ویسکانسین امریکا به آب انداخت تا مرحله جدیدی از توانمندی‌های رزمی و دفاعی این کشور در آب‌های بین‌المللی آغاز شود.

به گزارش عکاظ، در این مراسم «محمد بن عبدالرحمن الغریبی»، فرمانده نیروی دریایی عربستان، به همراه جمعی از افسران ارشد و مقامات دو کشور عربستان و امریکا و همچنین نمایندگانی از شرکت لاکهید مارتین، پیشرو در صنایع دفاعی و شرکت تخصصی کشتی‌سازی نظامی «فینکانتیری» حضور داشتند.

فرمانده نیروی دریایی عربستان با ابراز خرسندی از این رویداد، تأکید کرد: پروژه «طویق» یکی از طرح‌های کلیدی و تحول‌آفرین در مسیر نوسازی نیروهای مسلح و در واقع تجلی رویکرد پادشاهی عربستان برای ساخت یک نیروی دریایی مدرن و حرفه‌ای است که بر آخرین فناوری‌های نظامی و برنامه‌های آموزشی پیشرفته برای کادرهای خود تکیه دارد.

فرمانده نیروی دریایی عربستان با اشاره به اهمیت این شناورها در حفاظت از منافع استراتژیک و تأمین امنیت مسیرهای حیاتی دریایی، تصریح کرد: ناوهای پروژه طویق به پیشرفته‌ترین سامانه‌های رزمی مجهز هستند که توانایی اجرای مأموریت‌های مختلف در جنگ‌های دریایی و مقابله با اهداف هوایی، سطحی و زیرسطحی را به آن‌ها می‌بخشد.

وی خاطر نشان کرد: پروژه «طویق» تنها به ساخت شناور محدود نمی‌شود، بلکه شامل توسعه پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز در الجبیل، احداث تأسیسات پیشرفته برای تعمیر، نگهداری و آموزش و تلاش برای بومی‌سازی صنایع نظامی دریایی با همکاری سازمان صنایع نظامی (GAMI) و سازمان توسعه دفاعی (GADD) خواهد بود.

منبع
عکاظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا