سیاسی

تاکید قطر و مصر بر ادامه تلاش‌های میانجی‌گرانه بین حماس و رژیم صهیونیستی

مقامات مصری و قطری بار دیگر ضمن بررسی تلاش‌های میانجی‌گرانه میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی، بر لزوم توقف جنگ علیه فلسطینیان و لبنانی‌ها و حفظ حاکمیت لبنان تاکید کردند.

میدل ایست نیوز: وزیر امور خارجه مصر و وزیر مشاور در امور همکاری‌های بین المللی قطر بر حمایت قاطع خود از مسأله فلسطین و دستیابی به راه حلی جامع و عادلانه که منجر به تشکیل کشور مستقل فلسطینی شود، تاکید کردند.

به گزارش الخلیج آنلاین، بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر در دیدار با «لولوء الخاطر»، وزیر مشاور دولت قطر در همکاری‌های بین‌المللی، با یکدیگر روابط دوجانبه و تحولات مربوط به تلاش‌های میانجی‌گرانه به منظور دستیابی به آتش بس و توافق مبادله اسرا در غزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر به هنگام استقبال از این مقام قطری در قاهره پایتخت مصر، از هماهنگی نزدیک بین دو کشور در خصوص بحران نوار غزه قدردانی کرد.

وزارت خارجه مصر با انتشار بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: دو وزیر بر حمایت قاطع خود از آرمان فلسطین که به راه حلی جامع و عادلانه و در نهایت به تشکیل کشور مستقل فلسطینی منجر شود، تاکید کردند.

وزیر امور خارجه مصر از ادامه حمایت‌های قطر از آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «اونروا» قدردانی و در عین حال تاکید کرد، متوقف شدن انتقال کمک‌های بشردوستانه از گذرگاه رفح ناشی از کنترل نظامی اسرائیل بر سمت فلسطینی این گذرگاه است.

عبدالعاطی به پافشاری کشورش بر لزوم حفظ امنیت و حاکمیت لبنان و مخالفت کامل با حملات رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد: تشدید بحران آوارگان خطرناک است و انجام اقدام مشترک برای کمک به پایان دادن و مهار آن از جمله از طریق افزایش کمک‌های بشردوستانه به مردم لبنان بسیار مهم است.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

دکمه بازگشت به بالا