خبر اولسرخط خبرهاسیاسی

ابراز آمادگی امریکا برای همکاری با عراق در عرصه سدسازی

وزیر منابع آبی عراق در دیدار سفیر امریکا در بغداد، همکاری‌ دو کشور در عرصه مدیریت آبی و سدسازی را بررسی کرد.

میدل ایست نیوز: «مهدی رشید الحمدانی»، وزیر منابع آبی عراق، در دیدار «متیو تولر»، سفیر امریکا در بغداد، همکاری‌ دو کشور در عرصه مدیریت آبی و سدسازی را بررسی کرد.

براساس بیانیه رسمی وزارت منابع آبی عراق، در این دیدار که امروز در دفتر وزیر منابع آبی عراق انجام شد وضعیت منابع آبی عراق در سطح داخلی و خارجی و مشکلات عراق به علت کمبود منابع آبی و تغییرات زیست‌محیطی و کاهش بارش باران را بررسی کرد.

سفیر امریکا نیز در این دیدار از موفقیت در برگزاری کنفرانس بین‌المللی منابع آبی در بغداد در ماه مارس گذشته، آن را فرصتی مناسب برای نهادهای بین‌المللی برای تبادل تجارب و دیدگاه‌ها برای حل مشکلات آبی عراق دانست.

او گفت که امریکا آماده کمک به عراق در سدسازی و پروژه‌های مدیریت منابع آبی به خصوص نوسازی سد موصل است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

دکمه بازگشت به بالا