خبر اولسیاسی

نگرانی اسرائیلی ها از اعتصاب سراسری فلسطینیان در «روز خشم»

اعتصاب سراسری و بی سابقه فلسطینیان در غزه و کرانه باختری و زمین های 1948 موجب نگرانی شدید اسرائیلی‌ها شده است.

میدل ایست نیوز: اعتصاب سراسری و بی سابقه فلسطینیان در غزه و کرانه باختری و زمین های 1948، موجب نگرانی شدید اسرائیلی ها شده است.

نشریه «جروزالم پست» در گزارشی تأکید کرد که اعراب در سرتاسر اسرائیل و کرانه باختری در اعلام همبستگی با ساکنان شیخ جراح و نوار غزه اعتصابی گسترده اجرا کردند.

این اعتصاب شامل همه بخش هایی که اعراب در آن حضور دارند به جز آموزش و بهداشت و درمان شد.

فعالان عرب از صبح سه شنبه فعالیت گسترده ای را برای متقاعد کردن مردم به حاضر نشدن در محل کار آغاز کردند.

در پی این اعتصاب، حمل و نقل عمومی در همه نقاط اسرائیل از کار افتاد.

با وجود اینکه این اعتصاب شامل فعالان بخش درمان نمی شد، وزارت بهداشت اسرائیل از عدم حضور 1500 نیروی درمان در محل کارشان خبر داد.

«عائده توما سلیمان»، عضو عرب کنست اسرائیل با انتشار توئیتی نوشت: «اعراب امروز یکپارچگی خود را نشان دادند و همه را امیدوار کردند».

از سوی دیگر، «اتمار بن غفیر»، رئیس یکی از احزاب دست راستی اسرائیلی از وزرای بهداشت و حمل و نقل خواست که همه کارگران اعتصاب کرده را اخراج کنند.

او گفت که کارمندی که در حمایت از «تروریست» ها سر کارش حاضر نشود باید اخراج شود و افزود که اگر اسرائیل برخورد قاطعی با این اعتصاب نشان ندهد شاهد یک فاجعه ملی خواهیم بود.

«شاس موشیه» عضو دیگر کنست نیز نوشت: «اعراب اسرائیل جایی نمی روند، ما هم جایی نمی رویم، ما به همه احتیاج داریم و همین جا کنار هم زندگی خواهیم کرد».

از سوی دیگر، شرکت «سلیکوم» که در همبستگی با اعتصاب کنندگان یک ساعت فعالیت خود را متوقف کرد هدف تیراندازی افراد ناشناس قرار گرفت.

«محمد برکة»، یکی از برگزارکنندگان اعتصاب سراسری «روز خشم» تأکید کرد که فلسطینیان با این اعتصاب موضع یکپارچه خود را در برابر حملات اسرائیل به غزه و بیت المقدس و سرکوب وحشیانه فلسطینیان توسط پلیس اسرائیل ابراز کردند.

نشریه «تایمز آو اسرائیل» نیز در گزارشی نوشت که این اولین بار است که می بینیم تقریبا همه فلسطینیان با هم در یک حرکت جمعی مشارکت می کنند.

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا