سرخط خبرهاسیاسی

دیدار وزرای دفاع قطر و امریکا

وزیر دفاع ایالات متحده، در سفر به دوحه با «خالد بن محمد العطیه»، وزیر دفاع قطر، دیدار و گفت وگو کرد.

میدل ایست نیوز: «مارک اسپر»، وزیر دفاع ایالات متحده، در سفر به دوحه با «خالد بن محمد العطیه»، وزیر دفاع قطر، دیدار و گفت وگو کرد.

براساس بیانیه رسمی دولت قطر، در این دیدار روابط دوجانبه در عرصه نظامی و دفاعی و راه های تقویت آن و مسائل مربوط به منطقه بررسی شد.

این سفر یک هفته بعد از اعزام نیروی فضایی ارتش امریکا در اولین مأموریت خارج از مرزهای امریکا به پایگاه نظامی العدید قطر است.

قطر میزبان حدود 13 هزار سرباز امریکایی است که اکثر آنها در پایگاه نظامی العدید در 30 کیلومتری جنوب غربی دوحه حضور دارند.

وزرای خارجه قطر و امریکا دو هفته پیش در واشنگتن با گفت وگوهای راهبردی برگزار و بر گسترش روابط نظامی و تبدیل قطر به متحد منطقه ای امریکا تأکید کردند.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =

دکمه بازگشت به بالا