
میدل ایست نیوز: «مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر امروز سه شنبه، ادغام نیروهای خوب الحشد الشعبی در نیروهای امنیتی عراق و دور کردن عناصر بد این سازمان را خواستار شد و نسبت به ایجاد طرحی برای بستن مقرهای الحشد الشعبی ابراز امیدواری کرد.
وی با انتشار توئیتی گفت: «در زمانی که آزمایش های دنیوی و در رأس آن ویروس و بیماری کرونا در جهان شدت می گیرد، مردم نیز در همه جای جهان به جای بازگشت به سوی پروردگار خود یا کاهش گناهان و طغیانگری نه فقط در سطح سیاسی یا حاکمان بلکه در میان همه ملت ها به گناه و تخلفات بیشتر روی آورده اند.»
صدر در ادامه افزود: «برخی به جای توقف جنگ به خصوص در سوریه، یمن، برمه و سایر کشورها بر شدت، عداوت و سرکشی آن افزوده اند؛ درگیری های عشائری در عراق عزیز ما نیز جان و اموال زیادی می گیرد و امنیت را متزلزل می کند؛ از طرفی دیگر اختلافات سیاسی بین احزاب و کشورها نیز شدت گرفته و درگیری ها بر سر منصب و قدرت و تسلط بر ملت های مظلوم زیاد شده همانگونه که در رابطه با کشورهای بهار عربی و سایر کشورها و مانند مداخلات ترکیه و تجاوز آن به خاک عراق به دلایلی واهی و بدون هیچ بازدارندگی بین المللی یا قانونی نیز این امر صدق می کند.»
وی با اشاره به عادی سازی روابط گفت: «برخی کشورهای برای عادی سازی روابط با کشور شر و تروریسم با وجود زخم های فلسطین و با وجود تجاوز به جولان و تجاوز به اسلام و عربیت به سرعت شتافتند.»
صدر، نیروهای الحشد الشعبی را به عنوان برادران خود توصیف کرد و آنها را به ترک دنیا و دوری از مشاجرات سیاسی و دور کردن عناصر بد از این سازمان و اقدام برای ادغام نیروهای خوب در نیروهای امنیتی عراق دعوت کرد تا شعار حفظ اقتدار حکومت و مجازات نیروهای بد الحشد الشعبی محقق شود و ضمن حفظ آبرو و اعتبار اقتدار و تصویر آن در نزد همه، تمامی زبان های بدگو به آن بسته شود.
صدر نسبت به ایجاد طرحی برای بستن مقرهای وابسته به الحشد الشعبی در راه عشق به عراق و پیروی از خدا ابراز امیدواری کرد.



