سرخط خبرها

تقاضا برای بازداشت استاندار نینوا به علت ارتباط با داعش شد

«احمد الجبوری»، نماینده استان نینوا در پارلمان عراق از وجود رابطه میان «نوفل حمادی السلطان»، استاندار نینوا با گروه‌ تروریستی داعش پرده برداشت.

میدل ایست نیوز:«احمد الجبوری»، نماینده استان نینوا در پارلمان عراق از وجود رابطه میان «نوفل حمادی السلطان»، استاندار نینوا با گروه‌ تروریستی داعش پرده برداشت.

به گزارش شبکه الفرات، الجبوری در گفت‌وگویی مطبوعاتی اعلام کرد: «استاندار نینوا برای محافظت از برادرش که با داعش بیعت کرده، پول‌هایی را به داعش پرداخت کرده است.»

وی افزود: «ما خواهان زندانی کردن استاندار نینوی و ممانعت از سفر وی به همراه برادرش هستیم.»

الجبوری گفت: «سازمان‌های بین المللی به ساخت پروژه‌ها اقدام می کنند، استاندار نینوا نیز با بیان هزینه تخمینی، مبالغی را از این سازمان‌ها دریافت می کند.»

نماینده استان نینوا در ادامه افزود:«استاندار با این ادعا که یکی از قضات با وی مشکل شخصی دارد، برای متوقف ساختن روال جاری تحقیقات، علیه وی اقامه دعوی کرده است.»

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + سه =

دکمه بازگشت به بالا