اجتماعیاقتصادیخبر اولسیاسی

توافق بر سر برقراری ۴۰ پرواز شرکت‌های هواپیمایی ایرانی در روز میان ایران و نجف به استثنای شرکت ماهان

دفتر نخست وزیری عراق خبر داد که پس از مجموعه‌ای از تماس‌ها و پیگیری‌های نخست وزیر عراق با طرف‌های مربوطه به توافقی منجر شد که بر اساس آن، شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به غیر از شرکت ماهان اجازه خواهند داشت روزانه ۴۰ پرواز از مبدا و به مقصد فرودگاه بین‌المللی نجف اشرف انجام دهند.

میدل ایست نیوز: دفتر نخست وزیری عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که در چارچوب تلاش‌های دولت برای تسهیل رفت‌وآمد مسافران و زائران ورودی به عراق یا خروجی از این کشور و حمایت از جنبه‌های انسانی، درمانی، گردشگری و تحصیلی، علی الزیدی نخست وزیر عراق پیگیری‌های مستمری را برای ازسرگیری پرواز شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از مبدا و به مقصد فرودگاه بین‌المللی نجف اشرف انجام داده است.

بر اساس این بیانیه، این تلاش‌ها پس از مجموعه‌ای از تماس‌ها و پیگیری‌ها با طرف‌های مربوطه به توافقی منجر شد که بر اساس آن، شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به غیر از شرکت ماهان اجازه خواهند داشت روزانه ۴۰ پرواز از مبدا و به مقصد فرودگاه بین‌المللی نجف اشرف انجام دهند.

در همین چارچوب، نخست وزیر عراق از پاسخ مثبت دولت امریکا به تلاش‌های عراق و همکاری این کشور برای اعطای معافیت مورد نیاز که به حل این موضوع و تسهیل رفت‌وآمد زائران و مسافران، به خصوص در موارد مرتبط با درمان، زیارت اماکن مقدس و گردشگری کمک می‌کند، قدردانی کرد.

در این بیانیه اشاره شد که این همکاری اهمیت گفت‌وگو و تفاهم در حل پرونده‌های دارای ابعاد انسانی را نشان می‌دهد و تاکید کننده این است که کانال‌های دیپلماتیک و ارتباط مسئولانه می‌توانند راه‌حل‌های عملی را با در نظر گرفتن منافع و نیازهای مردم فراهم کنند.

الزیدی تاکید کرد که رفت‌وآمد هوایی صرفا جابه‌جایی میان دو فرودگاه نیست، بلکه پلی برای ارتباط میان ملت‌هاست زیرا در میان مسافران، بیمارانی هستند که در انتظار رسیدن به محل درمان خود هستند، زائرانی که قصد زیارت اماکن مقدس را دارند و خانواده‌هایی که منتظر پیوستن به یکدیگر با سهولت و آسانی هستند. همچنین این رفت‌وآمد از نظر گردشگری، اقتصاد و ارتباطات اجتماعی اهمیت دارد.

نخست وزیر عراق همچنین تاکید کرد که عراق در روابط و ارتباطات خارجی خود، منافع مردمش را مبنا قرار می‌دهد و بر ایجاد روابط متوازن و مثبت با کشورهای مختلف و استفاده از این روابط برای تسهیل زندگی مردم و تداوم ارتباط میان ملت‌ها تاکید دارد.

دفتر نخست وزیری عراق افزود که الزیدی به پیگیری پرونده‌هایی که مستقیما بر زندگی شهروندان و زائران تاثیر می‌گذارد ادامه خواهد داد و برای رفع موانع موجود بر سر راه حمل‌ونقل و پرواز با تمامی طرف‌های مربوطه در راستای خدمت به عراق، حفظ منافع مسافران و تقویت همکاری و ارتباطات انسانی میان ملت‌ها همکاری خواهد کرد.

منبع
دفتر نخست وزیری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =

دکمه بازگشت به بالا