سیاسی

بازداشت ۲۲ عضو داعش در سلیمانیه و حلبچه؛ امیر شرعی این گروه نیز دستگیر شد

نیروهای سازمان امنیت اقلیم کردستان عراق ۲۲ عضو گروه داعش، از جمله فردی تحت عنوان امیر شرعی این گروه را در استان‌های سلیمانیه و حلبچه بازداشت کردند.

میدل ایست نیوز: سازمان امنیت اقلیم کردستان عراق روز یکشنبه اعلام کرد که ۲۲ عضو گروه داعش، از جمله فردی تحت عنوان امیر شرعی این گروه در جریان مجموعه‌ای از عملیات‌های امنیتی در استان‌های سلیمانیه و حلبچه بازداشت شدند.

به گزارش شفق نیوز، این نهاد اعلام کرد که افراد بازداشت‌شده برای اجرای عملیات مسلحانه در داخل اقلیم کردستان عراق برنامه‌ریزی کرده بودند.

اداره کل عملیات امنیتی سازمان مذکور با همکاری ادارات امنیتی استان‌های سلیمانیه و حلبچه، طی ۹۶ ساعت گذشته چندین عملیات را به دستور رئیس سازمان امنیت اقلیم و بر اساس تصمیم قاضی تحقیقات امنیتی و مطابق ماده دوم قانون مبارزه با تروریسم اجرا کرد.

بر اساس این بیانیه، این عملیات‌ها به بازداشت دو گروه مسلح وابسته به داعش و همچنین شماری از عناصر مخفی این گروه منجر شد و در مجموع ۲۲ نفر بازداشت شدند.

در ادامه بیانیه آمده است که نیروهای امنیتی مقادیر زیادی سلاح‌های سنگین، متوسط و سبک، همچنین نارنجک دستی، دوربین‌های نظامی و مهمات را از افراد بازداشت‌شده کشف و ضبط کردند.

اطلاعات موجود نشان می‌دهد این گروه قصد داشته است در اواسط ماه سپتامبر جاری چندین اقدام تروریستی انجام دهد.

این سازمان اعلام کرد که نیروهای امنیتی ساعت ۲۳:۲۰ شنبه‌شب، ۱۲ سپتامبر ۲۰۲۶، امیر شرعی این گروه را در منطقه خورمال بازداشت کردند. در جریان عملیات دستگیری وی، درگیری مسلحانه‌ای رخ داد، اما بر اساس این بیانیه، این عملیات بدون ثبت تلفات جانی پایان یافت.

سازمان امنیت اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که تمامی اعضای این گروه اکنون در بازداشت به سر می‌برند و تحقیقات درباره این پرونده همچنان ادامه دارد. این نهاد افزود که شواهد و اطلاعات مربوط به پرونده نزد مدیریت کل عملیات امنیتی و قاضی تحقیق مسئول پرونده قرار دارد.

این سازمان اعلام کرد که به‌زودی اعترافات افراد بازداشت‌شده و شواهد مربوط به این پرونده را در برابر افکار عمومی منتشر خواهد کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا