
میدل ایست نیوز: قاضی ویژه پرونده فساد عدنان الجمیلی با اشاره به کشف میلیونها دلار و دهها کیلوگرم طلا، تأکید کرد: تحقیقات برای پیگرد و بازداشت سایر متهمان این پرونده تا تکمیل کامل مراحل قانونی ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، دستگاه قضایی عراق از کشف و ضبط ۲۰ میلیون دلار پول نقد و بازگرداندن ۶۰ کیلوگرم طلا در پرونده فساد عدنان الجمیلی، معاون وزیر نفت در امور پالایش، خبر داد.
ضیاء جعفر، قاضی تحقیق دادگاه مرکزی جرایم مبارزه با فساد، تأکید کرد: تحقیقات برای تعقیب سایر افراد مرتبط در پرونده اتهامی عدنان الجمیلی تا زمان تکمیل تمامی اقدامات قانونی علیه آنان با قاطعیت ادامه دارد.
خبرگزاری رسمی عراق نیز با انتشار تصاویر و ویدیوهایی از اموال ضبط شده، جزئیات ضبط این مبالغ کلان و طلاهای بازگرداندهشده به بیتالمال را تأیید کرد.



