اجتماعیاقتصادی

کاهش 2500 مگاواتی تولید برق در اقلیم کردستان عراق

اقلیم کردستان عراق امروز جمعه اعلام کرد پس از توقف فعالیت میدان گازی کورمور، تولید برق در این اقلیم به میزان 2500 مگاوات کاهش یافته است.

میدل ایست نیوز: اقلیم کردستان عراق امروز جمعه اعلام کرد پس از توقف فعالیت میدان گازی کورمور، تولید برق در این اقلیم به میزان 2500 مگاوات کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری عراق (واع)، در بیانیه مشترک وزارتخانه‌های منابع طبیعی و برق دولت اقلیم کردستان آمده است: پس از آنکه شرکت «دانا گاز» به دلیل تهدیدهای امنیتی تولید گاز طبیعی از میدان گازی کورمور را متوقف کرد، صادرات گاز به نیروگاه‌های تولید برق نیز متوقف شد و میزان برق تولیدی به مقدار 2500 مگاوات کاهش یافت.

در ادامه این بیانیه آمده است، وزیر برق و سرپرست وزارت منابع طبیعی، یک تیم مشترک از دو وزارتخانه را برای مدیریت وضعیت و توزیع برق میان استان‌ها و واحدهای اداری محلی تشکیل داده‌اند.

بر اساس این بیانیه، تیم کنترل برق به طور مستمر وضعیت را زیر نظر دارد و در حال بازتنظیم تولید و انتقال برق است.

همچنین در این بیانیه آمده است، وزیر منابع طبیعی دولت اقلیم، موافقت وزارت نفت دولت فدرال را برای تأمین نیاز روزانه خانوارها به گاز جلب کرده است و امروز چندین کامیون حامل گاز به شهرها و استان‌های اقلیم کردستان ارسال خواهد شد.

در پایان این بیانیه تأکید شده است، هیچ بحران گازی به وجود نخواهد آمد و تلاش خواهد شد تولید در میدان گازی کورمور در سریع‌ترین زمان ممکن از سر گرفته شود.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =

دکمه بازگشت به بالا