سیاسی

بقائی: فهرست جنایات امریکا علیه ایرانیان هر روز طولانی‌تر می‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در پیامی در شبکه ایکس نوشت: فهرست جنایات امریکا علیه ایرانیان هر روز طولانی‌تر می‌شود و هر روز که می‌گذرد، امریکا پرده جدیدی از کینه‌توزی خود علیه ایران را نشان می‌دهد.

میدل ایست نیوز: اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در پیامی در شبکه ایکس نوشت: فهرست جنایات امریکا علیه ایرانیان هر روز طولانی‌تر می‌شود و هر روز که می‌گذرد، امریکا پرده جدیدی از کینه‌توزی خود علیه ایران را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بقائی افزود: بامداد سه‌شنبه، ارتش تروریستی امریکا به یک پست سرمحیط بانی در روستای سیدجوذر شهرستان حاجی‌آباد در شمال هرمزگان حمله کرد و ۳ عضو خانواده آقای جواد حسن‌زاده، محیط‌بان زحمتکش، را به شهادت رساند.

وی تصریح کرد: این تنها جدیدترین نمونه از جنایات جنگی شنیع امریکا طی چهار ماه و نیم اخیر است که با ترور رهبران و کودکان و زنان و مردان ایرانی در تهران و میناب و لامرد و… در ۹ اسفند ۱۴۰۴ شروع شد.

سخنگوی وزارت خارجه ایران افزود: هر جنایت جدید، عزم ایرانیان را برای پیگیری اجرای عدالت و محاکمه و مجازات عاملان و آمران این جنایات مصمم‌تر می‌کند.

منبع
ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا